Archive for » mei, 2016 «

Clearway to progress, about the IJmuiden locks

Een film over het Noordzee Kanaal en de uitgevoerde verbeteringen aan en bij de haven ingang IJmuiden in de periode 1960-1967. Het bijzondere van deze versie is, dat de Nederlandse 16mm versie verloren is gegaan. Echter, heel toevallig dook er een videoband op waarvan de videobeelden bijzonder slecht waren, maar het geluid wél prima was. Met de Engelse 16mm versie en de Nederlandse soundtrack is vervolgens deze versie gemaakt. Hieronder vindt u de Engelse versie.

A film about the North-Sea-Canal and the improvements being carried out in the Harbour Entrance at IJmuiden in the years 1960-1967.
Originally a 16mm movie with an English soundtrack.

Category: Voorbeeldfilms  Comments off
Nuenen, het dorp waar ik geboren ben, een Piet Prinsen film

Via een schenking ontving Filmcollectief, waar Cinepro mee samenwerkt, een aantal films die gemaakt zijn door Piet Prinsen, een enthousiast cineast die veel filmde op 16mm. Dit betreft een aantal zeer waardevolle historische films die Cinepro gaat digitaliseren en gaat publiceren op internet. Daarna gaan de films naar een archiefdienst. Geniet U even van de film “Nuenen, het dorp waar ik geboren ben”
Een Piet Prinsen film

Category: Voorbeeldfilms  Comments off
Circuit Park Zandvoort – Marlboro Masters DEMO 10-08-2002

Hier vindt u een voorbeeld van een door Cinepro overgezette DigibetaCam videoband.
DigiBetaCam banden worden veelvuldig gebruikt als een zg. mastertape. Cinepro bezit enkele DigiBetaCam spelers die drie verschillende typen DigiBetaCam banden kunnen afspelen. We plaatsen de bestanden voor u op een afspeelbare DVD, op een USB-stick of harddisk in het formaat wat u wilt.
Wij kunnen ook MOV ProRes aanleveren.

Category: Voorbeeldfilms  Comments off