Clearway to progress, about the IJmuiden locks

Een film over het Noordzee Kanaal en de uitgevoerde verbeteringen aan en bij de haven ingang IJmuiden in de periode 1960-1967. Het bijzondere van deze versie is, dat de Nederlandse 16mm versie verloren is gegaan. Echter, heel toevallig dook er een videoband op waarvan de videobeelden bijzonder slecht waren, maar het geluid wél prima was. Met de Engelse 16mm versie en de Nederlandse soundtrack is vervolgens deze versie gemaakt. Hieronder vindt u de Engelse versie.

A film about the North-Sea-Canal and the improvements being carried out in the Harbour Entrance at IJmuiden in the years 1960-1967.
Originally a 16mm movie with an English soundtrack.

Category: Voorbeeldfilms
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.